Ouderraad 2017-01-06T21:01:03+00:00

Ouderraad

Onze ouderraadsleden

Graag zouden wij als ouderraad onszelf aan u voorstellen:

Marloes

Ik ben Marloes Mafait 31 jaar en moeder van Luna 3 jaar. In het dagelijks leven werk ik als grondstewardess wat veel onregelmatige diensten met zich meebrengt. Het is erg fijn dat ik via de Leilinde flexibele opvanguren voor mijn dochter kan afnemen. Sinds ruim een jaar mag ik de vergaderingen in de ouderraad met plezier voorzitten.

Marijke

Mijn naam is Marijke, 37 jaar en moeder van Lisanne (5 jaar) en Collin (1 jaar). Sinds het eerste jaar van Lisanne maak ik gebruik van Gastouderbureau Leilinde.
Inmiddels ben ik zowel vraagouder als gastouder. Daarnaast werk ik nog twee dagen in het basisonderwijs, daar ben ik de leerkracht van een groep 5.
Omdat ik bij de geboorte van Lisanne van fulltime naar parttime werken ben gegaan, wilde ik er nog iets naast doen. Ik kwam toen vanzelf op het gastouderschap uit. Ik heb voornamelijk naschoolse kinderen. Ik zal vanaf februari 2016 de functie van penningmeester overnemen van Chantal uit de ouderraad. Ik heb er erg veel zin in!

Rinske

Mijn naam is Rinske. Ik ben 31 jaar. Ik ben de moeder van Lennart (2) en Marit (1) en getrouwd met Jeroen. Sinds januari 2016 mag ik ook meedenken in de ouderraad. Voorheen was ik zelf ook gastouder, maar nu ben ik alleen nog leerkracht.
Voordat we drie jaar geleden in Huizen kwamen, woonden we op Texel. Inmiddels hebben we hier helemaal ons plekje gevonden. De kinderen gaan twee dagen in de week naar de gastouder en hebben het hier ontzettend naar hun zin. Daarom help ik graag mee in de ouderraad als notulist!

Albert  en Dineke Jongsma zijn aanwezig als vertegenwoordigers vanuit Kinderopvang de Leilinde.