Ouderraad

Onze ouderraadsleden

Graag zouden wij als ouderraad onszelf aan u voorstellen:

Femke

Mijn naam is Femke Kerkwijk-Vos, 32 jaar en moeder van Twan 2 jaar. In het dagelijks leven werk ik als leerkracht in het basisonderwijs, waarbij ik leerlingen ondersteun en stuur bij het zelf verantwoordelijk maken voor hun eigen leerproces en het ontwikkelen van hun talenten binnen het onderwijsconcept van de school.

Mijn zoon Twan gaat al ruim twee jaar, drie keer in de week met plezier naar een gastouder van de Leilinde. Omdat ik graag iets terug wil doen voor de Leilinde, mag ik sinds begin 2019 de vergaderingen in de ouderraad met plezier voorzitten.

Claire

Mijn naam is Claire Brouwer, getrouwd met Daan 29 jaar en moeder van 2 dochtertjes (Saar & Fien). In het dagelijkse leven werk ik als Recruiter op een Werving & Selectie Bureau in Huizen.
Onze kinderen gaan met veel plezier 3 dagen in de week naar onze gastouder. In de nieuwsbrief las ik dat ze op zoek waren naar versterking voor de ouderraad en mag ik vanaf februari 2020 het stokje overnemen van Marijke als penningmeester in de ouderraad van de Leilinde.

Rinske

Mijn naam is Rinske. Ik ben 31 jaar. Ik ben de moeder van Lennart (2) en Marit (1) en getrouwd met Jeroen. Sinds januari 2016 mag ik ook meedenken in de ouderraad. Voorheen was ik zelf ook gastouder, maar nu ben ik alleen nog leerkracht.
Voordat we drie jaar geleden in Huizen kwamen, woonden we op Texel. Inmiddels hebben we hier helemaal ons plekje gevonden. De kinderen gaan twee dagen in de week naar de gastouder en hebben het hier ontzettend naar hun zin. Daarom help ik graag mee in de ouderraad als notulist!

Albert  en Dineke Jongsma zijn aanwezig als vertegenwoordigers vanuit Kinderopvang de Leilinde.