Oudercommissie

Onze oudercommissieleden

Graag zouden wij als ouderraad onszelf aan u voorstellen:

Femke

Mijn naam is Femke Kerkwijk-Vos, 35 jaar en moeder van Twan en Hugo. In het dagelijks leven werk ik als groepsleerkracht in het basisonderwijs, waarbij ik leerlingen ondersteun en stuur bij het zelf verantwoordelijk maken voor hun eigen leerproces en het ontwikkelen van hun talenten binnen het onderwijsconcept van de school.

Mijn jongste zoon gaat nu twee dagen per week met plezier naar een gastouder. Omdat ik graag iets terug wil doen voor de Leilinde, mag ik sinds 2019 de vergaderingen in de oudercommissie met enthousiasme voorzitten

Claire

Mijn naam is Claire Brouwer (31 jaar) ik ben getrouwd en ben trotse moeder van 2 dochterts (Saar & Fien). In het dagelijkse leven werk ik als Corporate Recruiter bij 123inkt.
Onze jongste dochter gaat met veel plezier 3 dagen in de week naar onze gastouder. Sinds februari 2020 ben ik penningmeester in de ouderraad van de Leilinde

Esther

Mijn naam is Esther Broer- de Boer, 34 jaar, getrouwd met Tjerry en moeder van Cato (2 jaar). In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in het basisonderwijs als leerkracht en RT’er. Ik vind het prachtig om kinderen nieuwe dingen te leren en een uitdaging om kinderen juist datgene te leren wat voor hun zo lastig is.
Onze dochter Cato gaat al twee jaar, één dag in de week, met plezier naar een gastouder van de Leilinde. Elke donderdag is voor haar weer een feestje, want dan mag ze weer spelen, knutselen en knuffelen bij Brenda.
In de oudercommissie van de Leilinde draag ik zorg voor de notulen. Ik vind het fijn dat ik iets terug kan doen voor de Leilinde.

Albert  en Dineke Jongsma zijn aanwezig als vertegenwoordigers vanuit Kinderopvang de Leilinde.