Beoordelingen

Wij worden beoordeeld met een gemiddelde van 9,5/10

Barry en Inge
januari 2020
Beoordeeld ons met:10/10

Onze dochter zat al bij een gastouder via een ander bureau waar we ontevreden over waren, toen we via via “”De Leilinde”” in het vizier kregen.
Nadat wij Dineke van ”de Leilinde’’ telefonisch gesproken hadden, volgde al gauw een persoonlijk gesprek.
Uit het gesprek kwam duidelijk hun professionaliteit, persoonlijke aandacht en vooral ook de warmte en liefde voor het vak.

Onze dochter startte bij Dineke zelf, met Lisa en Ria als haar side kicks, waar ze met open armen werd ontvangen.
Dit gaf ons als ouder een goed gevoel en konden onze dochter dan ook met een gerust hard achterlaten.

Uiteindelijk ging onze dochter met haar vaste groepje kinderen naar Ria, wat ook erg vertrouwelijk voelde en onze dochter zich hier ook weer direct thuis voelde.
Ria is lieve en zorgzame vrouw die veel onderneemt met de kinderen en regelmatig lekker op stap gaat om de vele speeltuintjes in de omgeving te verkennen.
Ook is er een speciale speelkamer waar voldoende aanbod is voor de kinderen, van houtblokken, tot heerlijke ouderwetste spelletjes…alles aanwezig om de kinderen het naar hun plezier te maken.
Verder is het fijn dat Ria erg flexibel is, mocht je een keer iets later komen door een file….dan was een belletje voldoende en was het vaak geen probleem.

“”De Leilinde”” is een uitstekende gastouderbureau die graag meedenkt, betrouwbaar is en met veel passie hun vak uitoefenen. Ook bieden zij info- avonden aan en cursussen die je kunt volgen.
Verder gaat ze mee met de tijd en werken met een overzichtelijk online uren registratie systeem, wat erg fijn is.

Onze dochter zit inmiddels al een paar weken op de basisschool maar praat nog met enige regelmaat & enthousiasme over Dineke, Ria en alle vrienden die ze daar had gemaakt.

Barry & Inge, de ouders van Pleun

Bram en Anne
september 2019
Beoordeeld ons met:9/10

Hartelijk dank voor de bemiddeling de afgelopen jaren, en natuurlijk veel dank aan de gastouders!!

Met vriendelijke groet
Bram Kersseboom en Anne Hezemans

Jeroen en Simone
mei 2019
Beoordeeld ons met:10/10

Beste Dineke,

Alweer zo’n 5 jaar geleden waren we op zoek naar opvang voor onze twee meiden. We zijn bij jullie terecht gekomen en dat heeft gelijk goed aangevoeld. Samen met gastouder Nelleke hebben we 5 prachtige jaren gehad waarin onze meiden hebben genoten van de gastouderopvang en wij van jullie begeleiding. Ook als het soms even lastig ging, kwam jij Dineke de situatie observeren en gaf je goede tips waar we verder mee konden.
We zijn jullie dankbaar en hopen dat jullie mooie bedrijf nog lang blijft bestaan.
Ook de thema-avonden vonden we echt top. De meiden gaan verder naar de basisschool en kijken met veel plezier terug.

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Simone Voorschoten

Gerben en Moniek
augustus 2018
Beoordeeld ons met:10/10

Wij willen jullie bedanken voor al die jaren goede gastouderopvang. Julia en Sophie hebben het altijd erg goed gehad bij de gastouders.

Met vriendelijke groeten,

Gerben en Moniek Venema
 

Rianne
juli 2018
Beoordeeld ons met:9/10

Beste Albert en Dineke,

Vanwege onze verhuizing hebben wij helaas de opvang bij Romany op moeten zeggen. We willen jullie enorm bedanken voor de goede zorgen en de goede begeleiding van uit het gastouderbureau. Het voelde echt als een warme deken. Jullie bureau is echt een aanrader. Helaas verhuizen we te ver weg, anders hadden we graag bij jullie aangesloten gebleven.

Met vriendelijke groet,

Rianne Dekker

Daniëlle en Jeroen
juli 2018
Beoordeeld ons met:9/10

Hi Dineke,

Bedankt voor jullie goede zorgen! Chaima gaat een mooie overgang maken naar de basisschool.

Met vriendelijke groet, Daniëlle en Jeroen

Diane Visser
maart 2018
Beoordeeld ons met:9/10
Na bijna 9 jaar is er eind vorig jaar een einde gekomen aan de opvang bij Marja Veer via De Leilinde.
Toen wij 9 jaar geleden de keuze maakten voor een gastouder deden wij dat heel bewust. De flexibiliteit en kleinschaligheid sprak ons erg aan. Na een positief intakegesprek met Dineke gingen wij in zee met De Leilinde.
We kwamen terecht bij Marja en na onze oudste konden ook de andere 2 jongens hier terecht. Ze hebben het altijd erg goed gehad. Marja gaat veel met de kinderen naar buiten; veel wandelen, spelen in speeltuin. Heerlijk! Marja was ook altijd erg flexibel. Een keertje een extra dag omdat oma op vakantie was, of een uur eerder brengen; alles was bespreekbaar. Heel fijn.
Het contact met Dineke was ook altijd goed.
Kortom een grote aanrader!
Heidi Koster
april 2017
Beoordeeld ons met:9/10
Veel dank voor al jullie inzet en hulp!
Michel en Sandra Oud
13 augustus 2016
Beoordeeld ons met:9/10
De koek is op :). Het was een mooie tijd.
Maar kleine kindjes worden groot.
Onze zoon zal 16 augustus voor het laatst bij gastouder Ursula in de opvang komen.
Dan gaat hij de grote stap zetten naar school.
Bedankt voor alles en succes met de Leilinde.
Sandra Luthart
7 juli 2016
Beoordeeld ons met:10/10

Waar brengen we ons kindje heen, naar een crèche of naar gastouders? Dit zullen vele werkende aanstaande of jonge ouders zichzelf afvragen.

Wij kozen voor de huiselijkheid en knusheid van een gezin en de veiligheid van goed opgeleide en ervaren gastouders. Zo kwamen wij bij gastouderbureau de Leilinde terecht.

‘ Belangrijk is dat er een klik is tussen gastouders en vraagouders’, zei Dineke Jongsma van de Leilinde. ‘Dit is een gevoel en niet in woorden uit te drukken of op papier vast te leggen. Daarom zal ik je aan een aantal gastouders voorstellen en dan kan zul je zelf ervaren of er een klik is ja of nee’.

Maar wij wisten het al; de klik was er met Dineke zelf! En dan ga je iedereen vergelijken en dan is er geen betere dan Dineke. Zoals gezegd, het gevoel was goed en dat is niet onder woorden te brengen.

Gelukkig had zij een plekje over voor onze kleine meid en kon het avontuur beginnen.

Proefdraaien
Na ongeveer drie maanden houdt in Nederland het bevallingsverlof op en moet je als werkende vrouw weer aan de slag. Dit voelt al onnatuurlijk laat staan als je dan ook nog je kleine babytje van 3 maanden achter moet laten. ‘Daarom’, zei Dineke ‘ is het goed als je eerst een paar uurtjes komt proefdraaien. Dan kunnen we alledrie wennen; de baby, de moeder en ik als gastmoeder’. Toen ik zag dat mijn kleine meisje lekker lag te kraaien en lachen in het wippertje bij Dineke kon ik haar met een geruster hart achterlaten.

Open communicatie
Alles ging zo goed, drinken, eten, spelen. Dineke schreef alles in het schriftje en s avonds namen we altijd even de dag door. Belangrijk is dat alles goed tussen vraagouders en gastouders wordt afgestemd, ritme van het kindje, slaapjes, gewoontes. De gastouder probeert zoveel mogelijk de wensen van vraagouders te volgen, wel binnen het redelijke natuurlijk.

Ik vind de open communicatie tussen Dineke en mijzelf heel prettig en laagdrempelig. Het is belangrijk dat er tussen de vraagouders en gastouders goed wordt gesproken over alles zodat er geen onnodige irritaties of ergernissen kunnen ontstaan.

Nee staat niet in het woordenboek
Wippertje werd box, box werd kinderstoel, kinderstoel werd gewone stoel. In al die jaren heeft Dineke ons nog nooit laten zitten of nee gezegd als wij een beroep op haar deden. Ik ben trainer en dit betekent dat ik niet zomaar een dag thuis kan blijven omdat er altijd een groep mensen op mij rekent. Dit werk had ik niet kunnen doen zonder de hulp van Dineke.

In 2013 kwam er nog een tweede kleintje en alles begon weer van vooraf aan.
Deze dame kon niet slapen zonder ingebakerd te worden. Dineke deed het ook al vergt dit extra zorg.

En ook dronk ze niet uit het flesje….Dineke heeft net zolang gezeten met geduld en liefde, met het flesje blijven proberen totdat ze dronk….
Bij Dineke komt nee niet in haar woordenboek voor.

De Leilinde, een echte aanbeveling
Ik kan gastouderbureau ‘ de Leilinde’ dan ook aan iedere ouder aanbevelen. Ik weet dat Dineke en Albert hun gastouders met veel zorg selecteren, ze hulp bieden en belangrijke cursussen laten volgen. Zodat uw kindje in veilige handen is bij een van de vraagouders van de Leilinde. Bij het koppelen kijken ze altijd goed naar de vraagouders en selecteren de juiste gastouders. Maar ervaart u het gerust zelf, het is niet op papier vast te leggen, het gevoel moet goed zijn!

Martijn en Maaike Postma
4 juli 2016
Beoordeeld ons met:10/10

Nu onze zoon na de zomervakantie naar de basisschool gaat, stopt de gastouderopvang bij Kinderopvang de Leilinde.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle goede gesprekken en de door tastende door pakken als wij hulp nodig hadden voor opvang.