Ons gastouderbureau

Het gastouderbureau waar u op kunt bouwen

Kinderopvang de Leilinde is in 2007 opgericht door Albert en Dineke Jongsma. Dineke was al meer dan 10 jaar gastouder. Omdat ze graag het kind centraal zou zien staan, richtte zij samen met Albert Kinderopvang de Leilinde op. Het was voor haar belangrijk dat het gastouderbureau naast de gastouders staat en niet er ver boven.

Kinderopvang de Leilinde staat samen met de gastouders garant voor verantwoorde en kwalitatief goede opvang. Alle gastouders zijn goed opgeleid, gemotiveerd en hebben passie voor kinderen. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier.

In een vertrouwde en veilige omgeving zorgen wij ervoor dat uw kind de tijd en ruimte krijgt om zich goed te ontwikkelen.

Kinderopvang de Leilinde is een gastouderbureau, dat zich bezig houdt met de bemiddeling van gastouderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Wij staan voor een persoonlijke benadering, zijn flexibel en doen wat we beloven. Kinderopvang de Leilinde is een erkend gastouderbureau dat geregistreerd staat in het landelijk Register Kinderopvang Peuterspeelzalen (LRKP). Kinderopvang de Leilinde voldoet aan de eisen, die gesteld worden in de Wet Kinderopvang.