Gastouder

Hier vindt u alle informatie over het gastouderschap. Of u een gastouder zoekt of gastouder wilt worden. Een prototype gastouder bestaat niet. Gastouders zijn er in alle soorten en maten en dat maakt deze vorm van opvang ook zo leuk. Een gastouder kan iemand zijn die alleen- of samenwoont met of zonder kinderen, getrouwd of ongetrouwd. Maar het zijn altijd mensen die het fijn vinden om met kinderen om te gaan. Gastouderschap is goed te combineren met de zorg voor bijvoorbeeld een eigen gezin.

Gastouder worden?

Door de groeiende vraag naar gastouderopvang is Kinderopvang de Leilinde voortdurend op zoek naar nieuwe gastouders. Wij bieden u een goede en persoonlijke begeleiding. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel uur u wilt werken. Als gastouder bij Kinderopvang de Leilinde kunt u zelf uw uurtarief bepalen.

Ook bepaalt u zelf hoeveel kinderen u wilt opvangen. Het aantal is wettelijk gesteld aan een maximum van 6 kinderen. Samenstelling hangt o.a. af van de leeftijd van de kinderen. Lees meer hierover onder criteria gastouder.

Via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden!