Oudercommissie

Onze oudercommissieleden

Graag zouden wij als oudercommissie onszelf aan u voorstellen:

Birgit

Mijn naam is Birgit van der Wardt, 37 jaar, woonachtig in Blaricum en samen met mijn partner zijn wij de trotse ouders van onze dochter Flore (2 jaar).

Momenteel werk ik als Ambulant Dienstverlener bij Koninklijke Auris Groep. Ik begeleid en ondersteun scholen en leerkrachten, zodat het onderwijs beter toegankelijk is voor leerlingen met ernstige spraak-, taal- of gehoorproblemen.

Onze dochter gaat, met veel plezier, twee dagen per week naar een gastouder van De Leilinde. Vanaf het begin dat wij ons hebben aangemeld is het contact hartelijk en laagdrempelig. Ook het contact met de gastouder is ontzettend fijn: onze dochter vindt het heerlijk om gezellig met de andere kinderen te spelen en te mogen ontwikkelen.

Sinds augustus 2023 ben ik lid van de oudercommissie en neem ik de taak van notulist op mij. Het is fijn om op deze manier iets terug te doen voor de organisatie.

Leonora

Ik ben Leonora Jacobs – van der Aart, 32 jaar oud en woonachtig in Huizen. Ik ben getrouwd met Martijn en we hebben een dochter van 2 jaar, Isabeau.

Na jaren zelf als recruiter gewerkt te hebben, werk ik nu als recruitment specialist bij Covebo Uitzendgroep. In deze rol adviseer en ondersteun ik de recruiters op onze vestigingen met onder andere nieuwe recruitmenttechnologieën en processen.

In mijn vrije tijd hou ik van bakken en verblijd mijn collega’s dan ook regelmatig met een cake of versgebakken koekjes.

Isabeau gaat sinds ze 3 maanden oud is, 2 dagen in de week naar een gastouder via De Leilinde. Vanaf de eerste kennismaking met zowel de gastouder als De Leilinde zelf, is het contact erg fijn. Onze dochter heeft het erg naar haar zin bij de gastouder en met de andere kinderen.

Sinds augustus 2023 ben ik lid van de oudercommissie in de rol van voorzitter.

Esther

Mijn naam is Esther Broer- de Boer, 36 jaar, getrouwd met Tjerry en moeder van Cato (4 jaar). In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in het basisonderwijs als leerkracht en RT’er. Ik vind het prachtig om kinderen nieuwe dingen te leren en een uitdaging om kinderen juist datgene te leren wat voor hun zo lastig is. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en ontwerp en maak ik met veel plezier kinderkleding.

Onze dochter Cato gaat al vier jaar, één dag in de week, met plezier naar een gastouder van de Leilinde. Elke donderdag is voor haar weer een feestje, want dan mag ze weer spelen, knutselen en knuffelen bij Brenda.

Sinds 2021 zit ik met met veel plezier in de oudercommissie, in het begin als notulist en nu als penningmeester. Ik vind het fijn dat ik iets terug kan doen voor de organisatie.

Albert  en Dineke Jongsma zijn aanwezig als vertegenwoordigers vanuit Kinderopvang De Leilinde.