Cursus: Opvoedpraktijk t’Gooi

Zorgintensieve kinderen vragen veel energie en bezorgen je soms slapeloze nachten. Korte opvoedcoaching geeft inzicht en rust. Met blijvend positief resultaat. Dat is de moeite waard voor jezelf en je gezin.

De gezinnen met kinderen vanaf 0 tot 13 jaar en ouders worden door professional gecoacht.

Algemeen
Je doet je best om je kind een goede basis te geven voor een gelukkig leven. Je voedt je kind bewust op met gevoel, gezond verstand en liefde.
Soms zijn er periodes dat je je als ouder zorgen maakt over de opvoeding en het gedrag van je kind. Zorgintensieve kinderen hebben een specifieke zorgvraag, bijvoorbeeld:

  • Je kind huilt veel
  • Je kind laat bijzonder gedrag zien
  • Je kind luistert slecht
  • Je kind heeft eet/drink of slaapproblemen

Hierdoor raakt je gezin uit balans en wordt het plezier met elkaar minder. Je ziet dat je kind niet lekker in zijn vel zit en het lukt maar niet om dat te veranderen. Professionele opvoedhulp geeft je grip op de opvoeding.
De opvoedpraktijk is bekend met een breed gebied aan opvoedproblemen voortkomend uit bijvoorbeeld angst, communicatie, contactproblemen, concentratie, boosheid, faalangst, hechtingsproblemen, hooggevoeligheid, ontwikkelingsachterstand, syndromen, pijn, tics en trauma.
Resultaat
Je krijgt als ouders inzicht in de oorzaken van het opvoedprobleem en door passende en praktische handvatten verbetert het contact blijvend.  Dit geeft kracht, rust en harmonie in je gezin.