Gastouder Monique Marx

Kom in contact met deze gastouder door contact met ons op te nemen. Wij regelen een vrijblijvend oriëntatiegesprek tussen jullie en de gastouder.

 • Naam:
  Monique Marx
 • Ervaring:
  Vanaf 1993

 • Woonplaats:
  Amersfoort
 • Wijk:
  Randenbroek
 • Opvanglocatie:
  Bij de gastouder

Ik noem het altijd mijn zelf gecreëerde big family

Even voorstellen : Ik ben Monique en vanaf 2001 getrouwd met Jan. Ik ben sinds 1993 gastouder met heel veel plezier en liefde. Mijn kinderopvang is eigenlijk begonnen met een onvervulde kinderwens. Mijn liefde uit moederschap wilde ik graag delen. Daarom is gastouderopvang helemaal mijn ding geworden. Ik heb een goedlopende kinderopvang waar veel mogelijk is.
Ons huis staat helemaal in het teken van de kinderopvang. Met de aanbouw hebben we ons huis helemaal af kunnen ken. En buiten hebben we een mega grote tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en buiten kunnen zijn.

Elke dag geregeld 24/7 is hier bij ons gezellige thuis het huis gevuld met schaterlachjes van onze boefjes , ons leven de kinderopvang. Wij halen hier ontzettend veel liefde voldoening vandaan. Ik noem het altijd mijn zelf gecreëerde big family. Uiteindelijk ben ik in 2004 mama geworden van onze prachtige dochter Annie-Jo geboren in Nanning in China. Niet geboren uit de buik maar echt uit ons hart. Mijn gezin is dus volledig mee gegroeid in de kinderopvang. Mijn gezin is zo ontzettend betrokken dat er echt van alles bij ons kan. Zo vieren wij kerst uitgebreid met de kinderen en ouders maar ook organiseer ik de 4daagse en verzorg ik een EHBO voor kinderen avond voor ouders en grootouders.

Sinds een jaar hebben wij hond Quinta een Leonberger die bekend staat om zijn kindvriendelijke karakter en idd het een super lieve hond waar de kinderen stapelgek op zijn.
Met gastouderbureau Kinderopvang de Leilinde ben ik een aantal jaar geleden in contact gekomen en ervaren met zowel Dineke als Albert een prettige samenwerking.

Tot snel

groetjes Monique

Foto’s