Gastouder Danielle

Kom in contact met deze gastouder door contact met ons op te nemen. Wij regelen een vrijblijvend oriëntatiegesprek tussen jullie en de gastouder.

 • Naam:
  Danielle Bouwmeester

 • Ervaring sinds:
  2006

 • Woonplaats:
  Baarn

 • Wijk:

 • Opvanglocatie:
  Bij de gastouder

Ik vind een goede open communicatie met u als ouder erg belangrijk.

Beste ouders,

Wat leuk dat u mijn profiel leest.

Mijn naam is Danielle Bouwmeester. Ik ben 41 jaar en alleenstaande moeder van 2 jongens van 13 en 15. Ik woon in Baarn. Na mijn opleiding voor Z-Verpleegkundige heb ik jaren met verstandelijk gehandicapte mensen gewerkt. Toen ik ging scheiden wilde ik graag meer thuis zijn voor mijn eigen kinderen en dus ben ik overgestapt naar gastouder zijn. Inmiddels nu al zo’n 10 jaar geleden. Nog tot op de dag van vandaag werk ik met veel liefde en passie voor dit vak. Ik kan zo genieten van de kinderen om me heen en vind het heerlijk dat ze komen “spelen”. Mijn eigen jongens passen tegenwoordig in de avonden op en vinden mijn werk geen enkel bezwaar. De kleintjes zijn dol op ze en andersom. Inmiddels ben ik ook al 6 jaar zelfstandig ondernemer en sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Naast het spelen, wat ik heel belangrijk vind omdat ze zo hun fantasie kunnen ontwikkelen en hun sociale vaardigheden ingezet moeten worden, gaan we er ook veel op uit. Ik ga bij collega’s op de koffie zodat de kinderen allemaal kunnen spelen, ik ben lid van de lokale grote speeltuin waar we veel te vinden zijn, naar de kinderboerderij, naar het park ernaast en naar de supermarkt in de buurt. Veel kindjes blijven in de avond mee eten en zo kunnen we voeding bespreken, uitkiezen en kopen. Ook altijd een leuke gelegenheid om de kinderen te laten zoeken, kleur herkennen enz.

Zo gedurende de dag doen we spelende wijs veel van dit soort leren.

Ik heb een schema voor de dag waar we ons zoveel mogelijk aan houden.

9.30 fruit, 11.30 lunch, 15 uur koekje of fruit, rijstwafel of andere gezonde snack en 17 uur warm eten met degene die mee eten.

Tijdens deze momenten blijven we gezellig met zijn allen aan tafel. Dat kan een uitdaging zijn voor sommige maar met een liedje en een gezellig gesprek komt het altijd goed.

Ik ben een lieve zorgzame gastouder maar ook streng. Ik voed mede op. Ik vind een goede open communicatie met u als ouder dan ook heel erg belangrijk. Ik overleg wat u fijn vind en samen overleggen we wat voor mij ook haalbaar is. Ik geef u een boekje mee waar ik iedere dag in schrijf wat we gedaan hebben en u kunt daar inschrijven wat ik moet weten. Opvoeden is samenwerken en dat kan alleen door een goede communicatie!!!

Ik hoop dat u zo een beetje een beeld heeft van mijn kunnen.

Ik werk alle dagen en ben zeer flexibel qua tijden. In het weekend werk ik niet i.v.m. eigen kinderen.

Ik hoop dat u met mij wil kennismaken om te kijken of het klikt en dat ook uw kindje(s) bij ons komt spelen.

Met vriendelijke groeten,
Danielle Bouwmeester
Tante Jelle’s Kinderopvang

Foto’s