Gastouder Nelleke van Buuren

Kom in contact met deze gastouder door contact met ons op te nemen. Wij regelen een vrijblijvend oriëntatiegesprek tussen jullie en de gastouder.

 • Naam:
  Nelleke van Buuren
 • Ervaring sinds:
  2003

 • Woonplaats:
  Baarn

 • Wijk:

 • Opvanglocatie:
  Bij de gastouder

Professionele opvang door een gediplomeerd gastouder.

Bent u op zoek naar kinderopvang, dan kan ik u een tweede thuis voor uw kind aanbieden!

Ik ben Nelleke van Buuren en heb ruim 13 jaar ervaring als gastouder.
Als gastouder voor kinderen tussen 0 – 4 jaar vind ik het belangrijk dat kinderen kunnen spelen in een veilige omgeving en dat er voldoende afwisseling gedurende de dag geboden wordt. Die afwisseling bestaat bijvoorbeeld uit spelen, knutselen en regelmatig even een frisse neus halen.
Sinds 2010 ben ik ingeschreven in het Landelijk Register voor kinderopvang en Peuterspeelzalen. Onlangs ben ik in het bezit van een GGD-inspectierapport. Deze ligt ter inzage onder nr.797249801 in het register. Hierdoor bent u verzekerd van professionele opvang door een gediplomeerd gastouder.
Even iets over mijzelf: Ik ben 48 jaar en al ruim 24 jaar gelukkig getrouwd met Jan (Ome Jan voor de kindjes). Samen hebben we drie kinderen. Onze zoon Bas en dochter Anne genieten van hun studentenleven en wonen op kamers in Enschede en Groningen. Onze dochter Famke zit nog op de middelbare school. Ik lees graag, doe aan hardlopen en besteed veel tijd aan mijn gezin en werk.
In al die jaren, dat ik dit werk nu doe, pak ik mijn werk professioneel aan. Om goed bij te blijven volg ik regelmatig cursussen en thema-avonden. Ik heb o.a. mijn diploma Zorg en Welzijn Gastouder gehaald. Recentelijk heb ik KIKI-trainingen gedaan en ben nu ook in het bezit van het KIKI-certificaat. Hiermee ben ik een erkende VVE-gastouder.
Voor een aantal gezinnen heb ik op meerdere broertjes en zusjes gepast en doe dat nog steeds. Heel bijzonder om de ontwikkeling van mijn oppaskindjes van baby af aan mee te maken.
Ik geniet ervan m’n oppaskindjes alle aandacht te geven, want ik krijg veel van ze terug!
Bezoek voor meer informatie ook mijn website: www.gastouderbaarn.nl
Ik werk prettig en goed samen met Kinderopvang de Leilinde. Een gastouderbureau die ik bij u van harte aanbeveel.
Mocht u belangstelling hebben, dan bent u van harte welkom mij vrijblijvend te bezoeken, zodat u de sfeer kunt proeven. Ook krijgt u gelijk de gelegenheid om vragen te stellen, die ik graag zal beantwoorden!

Graag tot ziens,
Nelleke van Buuren

Foto’s