Gastouder Marja Veer

Kom in contact met deze gastouder door contact met ons op te nemen. Wij regelen een vrijblijvend oriëntatiegesprek tussen jullie en de gastouder.

 • Naam:
  Marja Veer

 • Ervaring sinds:
  1978

 • Woonplaats:
  Blaricum

 • Wijk:
  Bijvanck

 • Opvanglocatie:
  Bij de gastouder

Ik vind een goede relatie met de vraagouders erg belangrijk, waarbij een wederzijdse open houding gunstig werkt voor hun kind(eren).

Mijn naam is Marja Veer en van jongs af aan al gek op kinderen. Mijn eigen kinderen zijn volwassen en inmiddels ben ik oma geworden. Mijn kleinzoon vang ik nu ook op. Ik werk 4 dagen in de week met gemiddeld vijf kindjes van 0-4 jaar. Vroeger ben ik werkzaam geweest als kleuterleidster en de laatste 20 jaar werkzaam als gastouder bij mij thuis. Ik ben in het bezit van een drieling wagen en stimuleer de kinderen, zodra ze kunnen lopen, om naast de wagen met mij mee te lopen. Ik ben zelf creatief en knutsel dan ook graag met de kindjes. Een aparte speel- en knutselmateriaal met grote boxruimte is dan ook aanwezig. Ik ben rustig en consequent en kijk naar het individuele behoefte van kinderen, aangezien elk kind zijn eigen karakter heeft. Ik vind een goede relatie met de vraagouders erg belangrijk, waarbij een wederzijdse open houding gunstig werkt voor hun kind(eren). Positief stimuleren werkt dan ook mee aan een gunstige ontwikkeling van een kind, wat ik dan ook belangrijk vind. Ik werk al vele jaren in volle tevredenheid met Kinderopvang de Leilinde.

Ik ga op een leuke en positieve manier met kinderen om, en de ouders kunnen altijd een beroep op mij doen.

Heel graag tot ziens.

Groetjes

Marja Veer

Foto’s