Gastouder Ninon Visser van Es

Kom in contact met deze gastouder door contact met ons op te nemen. Wij regelen een vrijblijvend oriëntatiegesprek tussen jullie en de gastouder.

 • Naam:
  Ninon van Es

 • Ervaring:
  +2 jaar

 • Woonplaats:
  Huizen

 • Wijk:
  Bovenmaten

 • Opvanglocatie:
  Bij de gastouder

Ik geniet! Geniet van de lach Van het kind en het plezier wat we samen maken.

Ik ben Ninon Visser van Es, getrouwd en moeder. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker4 gedaan en heb verschillende werkplekken gehad en ervaringen opgedaan. Sinds 2 Januari 2017 ben ik gastouder aan huis.

In onze woning, vang ik de kids van BijNinon op. Een mooie plek om te mogen ontwikkelen, leren, groeien en te delen. Ik zal met warmte en aandacht kijken naar uw kind en daarop aansluiten. Een combinatie van aanvoelen en deskundigheid. Ik bied een afwisselende dag met passende activiteiten. Kleinschalig persoonlijke kinderopvang in een warme huiselijke sfeer.

Ik werk met verschillende thema`s zoals seizoenen, de boerderij, voertuigen enz. in de thema`s doen we uitdagende activiteiten passend bij het thema. Met de kinderen ga ik graag naar buiten. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Kleien, verven, kleuren, rijgen, stampen in de plas, gooien met bladeren, graven in het zand, spelen in de sneeuw. De lichttafel, sensomotorische activiteiten, de blokken, houtenspeelgoed en nog zoveel meer. Ik geniet! Geniet van de lach Van het kind en het plezier wat we samen maken.

Wilt u meer weten kijk dan even op mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/BijNinon/
Of neem vrijblijvend contact op, Ninon 0622358182

Graag tot ziens,

Ninon-    BijNinon

Foto’s