Gastouder Denise

Kom in contact met deze gastouder door contact met ons op te nemen. Wij regelen een vrijblijvend oriƫntatiegesprek tussen jullie en de gastouder.

 • Naam:
  Denise Meersoek Kos
 • Ervaring sinds:
  2011

 • Woonplaats:
  Huizen
 • Wijk:

 • Opvanglocatie:
  Bij de gastouder

Als gastouder vind ik het belangrijk om de kinderen rust, ritme en regelmaat te bieden.

Even voorstellen!

Hoi, mijn naam is Denise Meersoek-Kos, 26 jaar oud. Ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van Feline. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij gezinnen thuis gewerkt. Daarnaast ben ik al een half jaar op de vrijdag werkzaam als Gastouder. Begin april ga ik met zwangerschapsverlof en stop ik bij mijn gezinnen thuis. Per half augustus ga ik verder bij mij thuis als gastouder op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dit houdt in dat ik maximaal 6 kinderen kan opvangen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Als gastouder vind ik het belangrijk om de kinderen rust, ritme en regelmaat te bieden. Dit gebeurt volgens een vast schema:
’s Ochtends worden de kinderen gebracht en is er tijd voor de ouders om een overdracht te doen. De kinderen beginnen met spelen.
Rond 09.30 gaan we aan tafel en eten we fruit en drinken we water of thee. Daarna is er tijd voor een activiteit denk dan aan: knutselen, voorlezen, spelletjes doen, dansen, zingen, gezamelijk spelen, buiten spelen, wandelen/eendjes voeren enz..
Rond 11.30 ruimen we alles op en gaan we aan tafel om een broodje te eten. Daarna gaan de kinderen die nog slapen naar bed toe. De andere kinderen doen een rustige activiteit.
Als alle kinderen wakker zijn rond 14.30 gaan we aan tafel en eten we een tussendoortje en drinken we limonade/thee/water. Daarna is er tijd voor een activiteit.

Ik ben geregistreerd gastouder en werk samen met gastouderbureau Kinderopvang de Leilinde waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Ik ben in het bezit van een kinder-EHBO diploma.

Voor meer informatie over bijv. tarieven en beschikbare plaatsen of om even kennis te maken kunt u gerust contact opnemen! Telefoonnummer: 0657540093.
E-mail: nannydenisekos@gmail.com

Meerdere referenties zijn op aanvraag beschikbaar.
KVK nummer: 59941782
Erkend leerbedrijf, 1 stage plek beschikbaar voor: Helpende Zorg en Welzijn Niveau 2 per 14 augtustus 2017.

Foto’s