Gastouder Martha Zonneveld

Kom in contact met deze gastouder door contact met ons op te nemen. Wij regelen een vrijblijvend oriëntatiegesprek tussen jullie en de gastouder.

 • Naam:
  Martha Zonneveld

 • Ervaring sinds:
  2013

 • Woonplaats:
  Hilversum

 • Wijk:

 • Opvanglocatie:
  Bij de gastouder

Doortastende oma zoekt oppaskinderen!

Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik in 2010 begonnen met gastouderopvang. In eerste instantie voor mijn eigen kleinkinderen en al snel breidde dat uit naar kinderen van bekenden. Ook al is het best pittig werk, ik geniet erg van de ontwikkeling die de kinderen doormaken. Vooral op jonge leeftijd gaat dat erg snel. Mijn vier kinderen zijn volwassen, dus je mag wel stellen dat ik enige ervaring heb:).

Ik heb een paar jaar voor een slechthorend/doof kindje gezorgd en de nodige gebarentaallessen gevolgd, maar niet echt een cursus gedaan.

In het kort: Oma van 5 kleinkinderen, in basisonderwijs gewerkt . Hobby’s: Mijn man, kinderen en kleinkinderen, lezen, uit eten gaan, de hond. Ik houd van dieren. We hebben behalve een lieve Berner Sennen Hond ( die als de kinderen er bang voor zijn, netjes in de bijkeuken blijft liggen. Mijn doel is wel dat de kinderen er aan wennen en steeds vrijer met de hond om durven gaan) ook nog een konijntje dat regelmatig los mag lopen in de tuin.

Kortom: Zoek je een doortastende gastouder, laten we dan snel kennis maken!

Groet Martha

Foto’s