Zwanger

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin een hoop gebeurd en u veel vragen heeft. Er moet van alles geregeld worden, zo ook de opvang. Op het gebied van gastouderopvang kunnen wij al uw vragen beantwoorden, zodat u straks met een gerust hart uw kind vertrouwd achter kunnen laten bij één van onze gastouders.

Gastouderopvang? Waar let u op bij het maken van deze keuze? Wij denken graag met u mee. Lees hier onze tips die u kunnen helpen om vertrouwd te raken met de gastouderopvang van Kinderopvang de Leilinde.

Gastouderopvang is altijd dichtbij. Zowel als de opvang bij de gastouder plaats vindt, als wanneer de gastouder de opvang bij u in de woning verzorgt.

Flexibiliteit
Gastouderopvang sluit aan op u opvang wensen. Niet gebonden aan haal en breng tijden. Ook opvang mogelijk al uw kind een beetje ziek is.

Keurmerken
Kinderopvang de Leilinde staat geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en wordt geïnspecteerd door de GGD.

 

Hoe veilig is de gastouderopvang? Gastouderopvang is veilig omdat alle opvanglocatie gekeurd worden door het gastouderbureau en de GGD. Daarnaast is gastouderopvang kleinschalig waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor uw kind, waardoor er veel aandacht is voor veiligheid.

 

 

In ons pedagogisch beleid staat de visie van onze opvang en hoe de gastouders de ontwikkeling van de kinderen stimuleren. Verder krijgen de gastouders jaarlijks (pedagogische)bijscholing.

Rondleiding
U bent altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking met het gastouderbureau maar ook met onze gastouders.

 

Elke gastouder gaat anders om in de omgang met de kinderen. Door kennis te maken met de verschillende gastouders ziet u de omgang met de kinderen.

 

 

De klik met het gastouderbureau
Kinderopvang de Leilinde wil de ouders compleet ondersteunen en ontzorgen. Wij zijn er voor de ouders en gastouders, zodat hierdoor de beste opvang gegeven kan worden aan de kinderen.

 

 

Elke gastouder heeft gevarieerd speelgoed dat aansluit bij de behoeftes van het kind.

 

Buiten spelen
Veel kinderen weten al niet meer waar de groente op hun bord vandaan komt. Onze gastouders besteden veel aandacht aan de natuur en bedenken daar veel activiteiten omheen.

 

 

Alle gastouders zijn ingedeeld in poules van gastouders. Hierdoor wordt er onderling veel kennis gedeeld en staan de gastouders voor elkaar klaar. Verder verzorgen wij vervangende opvang als de gastouder de opvang niet zelf kan verzorgen.

 

 

De ouders die de opvang via Kinderopvang de Leilinde laten verzorgen zijn onze beste vertegenwoordigers. Een aantal van deze ouders zijn verenigd in een actieve ouderraad. We brengen u graag in contact met onze ouderraad of met één van onze ouders.

 

Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om uw gevoel. Wat zegt uw gevoel over ons gastouderbureau? Zou ik hier mijn kindje met een gerust hart achter kunnen laten? Kinderopvang de Leilinde zal alles in het werk stellen om u het gevoel te geven dat uw kind bij ons in goede handen is.

Contact
Ons advies is vrijblijvend en op maat. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 06-39676027

Tot slot wensen wij u een zorgeloze zwangerschap en veel succes bij het maken van de juiste keuzes.